Cautare

716 de rezultate pentru "reabilitare termica" (3.27 secunde)
Urmeaza o perioada de reabilitare, numerosi istorici incep sa verifice textele pe care se bazau acuzatiile aduse familiei Borgia. In timp ce despre papa Alexandru al VI-lea apareau biografii cu tendinta spre hagiografie, in 1866 Giuseppe Carponi publica un studiu despre Lucretia intitulat:
Gerogescu sustine ca a pus la dispozitia consiliului judetean si variante de reabilitare, pentru care nu a primit inca un raspuns.
Alaturi de drumurile din Bihor sunt cuprinse pentru reabilitare si alte drumuri din tara, Guvernul urmand sa hotarasca cele care sunt prioritare.
Autobuzele 126, 168, 226 si 368 vor reveni pe traseele de baza Ca urmare a finalizarii lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier din intersectia Bd.
El a fost trimis apoi la un centru de reabilitare din zona Moscovei. Mai tarziu, i s-a pus diagnosticul de stare mentala "deranjanta" (?).
In Dolj vor ajunge aproximativ 18 miliarde, pentru cateva scoli cu probleme, care au nevoie de reparatii capitale, reabilitare si consolidare - Colegiul National 'Carol I', Grupul Scolar Transporturi Auto Craiova, Grupul Scolar 'Stefan Milcu' - Calafat, Scoala cu clasele I-VIII - Valea Lungului, Breasta, Scoala cu clasele I-VIII - Urzicuta", a precizat Hardau.
Indiferent care este adevarul, de mentionat ca, in cadrul aceleasi conferinte de presa, deputatul PD Laurentiu Mironescu a anuntat ca Guvernul a aprobat saptamana trecuta finantarea mai multor lucrari de reabilitare a unor scoli din judetul Constanta, scoli care au fost afectate de inundatii.
Acesta va urma sa primeasca in ingrijire aproximativ 100 de persoane cu handicap de la Centrul de Recuperare si Reabilitare de la Negru-Voda care se va inchide.
Planurile edililor nu s-au potrivit insa cu bugetul administratiei doljene, executia unor lucrari ample de reabilitare a drumului fiind intarziata din cauza lipsei de fonduri.
Palatul Prefecturii judetene, a carui reabilitare am initiat-o in 2004 prin atragerea unui fond de 2 milioane dolari de la Banca Mondiala, suma din care, din pacate, s-a reabilitat doar aripa in care functioneaza astazi Institutia Prefectului;
Incepand din toamna acestui an, 55 km de conducta de apa din Craiova vor intra in Programul de reabilitare ISPA.
Pe de alta parte, David a participat la comitetul de monitorizare ISPA, reunite la sediul RAJA, pentru a identifica solutiile de refinantare a proiectului de reabilitare a sistemului de apa si canalizare.
Investitii in confort Pentru imbunatatirea conditiilor de furnizare a agentului termic de la punctele termice de pe raza municipiului, conducerea societatii sustine ca s-au investit pana acum nu mai putin de 14 miliarde de lei vechi, bani proveniti de la Guvernul Romaniei, prin programul de modernizare si reabilitare a punctelor termice, si alte cinci miliarde de lei au fost alocate de la bugetul local.
Acestei firme Primaria Alimpesti i-a incredintat toate lucrarile de reabilitare a drumurilor din localitatile comunei. Mosor a fost scoasa de sub urmarirea penala si acel dosar nu a mai fost redeschis.
De asemenea, dintre cele 18 locuri pentru care am solicitat masuri de reabilitare, in noua nu s-a miscat nimic", ne-a declarat directorul Marioara Gatej.
38, pe Alexandru Brezniceanu, profesor pensionar, Liana Popa, tehnician la Regia de Apa, iar la Regia de Termoficare - pe Octavia Tabacu, subinginer nu se stie in ce domeniu si angajata la o societate comerciala, Alina Ionescu, consilier juridic la Centrul de reabilitare sociala, Mircea Deculescu, director comercial la Dumagaz, Nicolae Nicolaescu, inginer pensionar etc.
Potrivit acestuia, se inregistreaza intarzieri mari si nejustificate in programul de reabilitare a infrastructurii sectorului, precum si lipsa totala de transparenta in utilizarea banului public.
"Obiectivul vizitei a fost de a urmari cum sunt investiti banii dati de minister, pentru lucrarile de reabilitare si reparatii din scolile din Bihor", a spus Negrean.
Sapte strazi, pentru care Primaria Craiova a alocat bani din bugetul local la capitolul reabilitare, nu si-au gasit un castigator, la licitatia organizata pe 4 septembrie.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a lipsit, dar si-a trimis doi secretari de stat pentru a transmite ca "transporturile se afla astazi in plin efort pentru accelerarea actiunilor de construire, modernizare si reabilitare a infrastructurilor de transport".
google-analytics.com